رومانی

اسفند ۹, ۱۳۹۵

پناهندگی در رومانی

پناهندگی در رومانی اگر مایل هستید در مورد پناهندگی در رومانی اطلاعات مفیدی را دریافت نمایید و همچنین شرایط پناهندگی در رومانی و مراحلی که باید […]
اسفند ۸, ۱۳۹۵

ثبت شرکت در رومانی

ثبت شرکت در رومانی: همه ساله افراد بسیاری قصد مهاجرت به رومانی را دارند که می توانند از طریق ثبت شرکت در رومانی اقدام نمایند البته […]
اسفند ۸, ۱۳۹۵

مهاجرت کاری به رومانی

مهاجرت کاری به رومانی در این مقاله سعی بر این داریم تا مهاجرت کاری به رومانی را برای شما عزیزان توضیح دهیم تا به آگاهی در […]
اسفند ۸, ۱۳۹۵

مهاجرت کاری به رومانی

مهاجرت کاری به رومانی : همانطور که می دانید همه ساله افراد زیادی از طریق مهاجرت کاری به رومانی به این کشور مهاجرت نموده و به جستجوی […]
خرداد ۲۷, ۱۳۹۵

ویزای کار رومانی

 ویزای کار رومانی روشهای اخذ ویزای کار رومانی چیست؟ چگونه در رومانی کار پیدا کنیم؟ ایا از طریق ویزای کاری رومانی میتوانیم اقامت دایم این کشور […]
اسفند ۱۰, ۱۳۹۲

کار در رومانی

کار در رومانی ( کار در کشور رومانی، کاریابی در رومانی،چگونگی کار پیدا کردن در رومانی): ویزای کار در کشور  رومانیاز چند طریق صورت می گیرد […]
شهریور ۳۰, ۱۳۹۲

آشنایی با کشور رومانی

رومانی ( Romania ) کشوری است واقع درجنوب شرق اروپا، جنوبغرب مولداوی، شمال بلغارستان، جنوب اوکراین، شرق مجارستان وصربستان ودرحاشیه دریای سیاه، پایتخت رومانی شهربوخارست ( Bucharest ) با 1 میلیون و 910 هزارنفرجمعیت می باشد
شهریور ۳۰, ۱۳۹۲

اخذ ویزای تحصیلی کشور رومانی

دانشجویان فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی برای ادامه تحصیل در کشور رومانی میتوانند درخواست خود را به دولت این کشور ارائه دهند.تحصیلات در کشور رومانی با توجه به نیاز نداشتن به مدرک زبانTOFEL، IELTS،GMAT ، GREبستری مناسب برای متقاضیان تحصیل در این کشور است.تحصیلات در رومانی به زبانهای رومانیایی انگلیسی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی دراتحادیه اروپا و کشورهای انگلستان ،آمریکا و قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران مدارک کشور رومانی را تایید ندارد.
شهریور ۳۰, ۱۳۹۲

اخذ تابعیت از طریق ازدواج

در مورد کشور رومانی هم در صورتی که شما با یک نفر ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به یاد داشته باشید اقامت با تابعیت فرق می کند و معمولاً طول مدت دریافت ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر فرق می کند .